O Booższzz i nadal jeszcze są ?![]()
...a bo ja ustawilam Tatry a powrotrm...Krakowianka jedna...
aaa.. to dla tego tak porządnie poustawiane są .. w pasma czy rządki...a bo ja ustawilam Tatry a powrotrm...Krakowianka jedna...
Bo je ustawilam...to sa. bedac w krakowie.
Stare ale nadal aktualnemareckimit, bardzo fajna refleksja.....
masz farta , mnie niestety nie odrzuciło od analogów ( przeszkadza mi ino to co się dzieje POTEM zapach skóry, włosów ...fujjj,i brrr...i wiecie co , wczoraj byla okolicznosc i ja wziela szesc bachy normalnego analoga. To niesamowite...jak ja mogla sie torturowac analogami przez 25 lat.
Bylam bardzo ciekawa tego pirwszego bacha...okropny...tak jakbym czula w ustach dym z drzewa. papieros wypalil sie okolo polowa...sam bo sie otrzasalam od tej spalenizny.Potem wzielam te piec nastepnuch ...ale krotkich zaciagniec
aby miec refleksje...Boze dzieki za epapierosa.
masz farta , mnie niestety nie odrzuciło od analogów ( przeszkadza mi ino to co się dzieje POTEM zapach skóry, włosów ...fujjj,i brrr) wiec jest trudniej
A ty dziołcha to juz lepiej nie próbujnie ma sensu ryzykować
Kasia, powiem tak. Przygodę z ep zacząłem 1.04.2010, pierwszy tydzień czy dwa hybrydowo gdyż małe batki i wkłady nie dawały mi pełnej satysfakcji. Kaski nie było zbytnio na coś lepszego, więc się zaparłem i zrezygnowałem z analogów po tym tygodniu czy dwóch. Jednak na imprezy kupowałem paczkę fajek bo dwie batki 280mah to raczej tylko na before party by mi tylko starczyłyPo miesiącu kupiłem ego i bye bye analogi
W wakacje tego samego roku z ciekawości zapaliłem analoga, bez problemu dwa wypaliłem, ale ani myślałem aby wracać do nich. Pół roku później spróbowałem z ciekawości LM Forward, tego z kuleczką mentolową. Parę buchów, ogólnie ok, ale nie spaliłem całego. W te wakacje wziąłem z ciekawości od kumpla bucha jakiś lepszych smakowych fajek, porażka... Niby jeżynowe czy jakiś inny owoc leśny, ale czułem tylko sam dym.
Do analogów nigdy nie wrócę, nie ma takiej opcjiJak kiedyś skończę z ep (w co bardzo wątpię) to zostawie sobie jakiegoś modzika na czarną godzinę
BTW, coraz cieplej w polsce więc sąsiad zaczął wyłazić na balkon na fajkę, nie wiem co on pali, ale co godzinę śmierdzi mi w pokoju fajkami :/ Nie mam zamiaru nic z tym robić, w końcu sam paliłem na balkonie przez 5-6lat![]()