• This forum has been archived

If you'd like to post a thread, post it here instead!

View Forum

Hyde Park

Status
Not open for further replies.

Kaazz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 19, 2011
117
35
Poland
...a bo ja ustawilam Tatry a powrotrm...Krakowianka jedna...
Bo je ustawilam...to sa. bedac w krakowie.
aaa.. to dla tego tak porządnie poustawiane są .. w pasma czy rządki :D :D

Cuś dla ciebie Kasiu

i dla odmiany coś mocniejszego :D

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
no to tak... dwie rzeczy z ktorymi chce sie podzielic.

1. Nie pale juz papierosow od 28 stycznia 2010. Jak sprobowalam epapierosa to tak do dzisiaj jest on ze mna.
...i wiecie co , wczoraj byla okolicznosc i ja wziela szesc bachy normalnego analoga. To niesamowite...jak ja mogla sie torturowac analogami przez 25 lat.
Bylam bardzo ciekawa tego pirwszego bacha...okropny...tak jakbym czula w ustach dym z drzewa. papieros wypalil sie okolo polowa...sam bo sie otrzasalam od tej spalenizny.Potem wzielam te piec nastepnuch ...ale krotkich zaciagniec
aby miec refleksje...Boze dzieki za epapierosa.

2.Mam... na internecie tvpolonia... jejku ale fajne...za niecale $7 na miesiac mam polskie filmy, seriale,informacje,dokumentalne, festiwale no i moja kochana publicystyka jest tez.
Ta "Kuchnia Polska" serial fajny jest.
Kocham Nasza POLSKA i Jezyk tez.

Mikus...sprobuj...bo tez mieszkasz poza obszrem naszej Polski.
Bo Dla Was wszystkich w Polsce to pewnie nie nowina bo macie wszystko po polsku, ale dla nas poza granicami to fajne and I like it.

Last edited:

Kaazz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 19, 2011
117
35
Poland
...i wiecie co , wczoraj byla okolicznosc i ja wziela szesc bachy normalnego analoga. To niesamowite...jak ja mogla sie torturowac analogami przez 25 lat.
Bylam bardzo ciekawa tego pirwszego bacha...okropny...tak jakbym czula w ustach dym z drzewa. papieros wypalil sie okolo polowa...sam bo sie otrzasalam od tej spalenizny.Potem wzielam te piec nastepnuch ...ale krotkich zaciagniec
aby miec refleksje...Boze dzieki za epapierosa.
masz farta , mnie niestety nie odrzuciło od analogów ( przeszkadza mi ino to co się dzieje POTEM zapach skóry, włosów ...fujjj,i brrr :shock:) wiec jest trudniej :cry::blush:
A ty dziołcha to juz lepiej nie próbuj :D nie ma sensu ryzykować

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
masz farta , mnie niestety nie odrzuciło od analogów ( przeszkadza mi ino to co się dzieje POTEM zapach skóry, włosów ...fujjj,i brrr :shock:) wiec jest trudniej :cry::blush:
A ty dziołcha to juz lepiej nie próbuj :D nie ma sensu ryzykować

Wiesz Kaazz, to bylo bardzo nie dobre ...Brrrrrrr, ....Brrrrrrr. okropne....serio.

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
No to w koncu...a gdzie Ty Szperacz jestes, bylam w Pieninach...cie nie bylo... to gdzies sie zapodzial :mad:...
a Ty Mkosmida tez ...gdzie Ciebie wycielo?:mad:

Brrrrrr...:lol:

Jutro sobie zrobilam wolne... od pracy... beda smarzyc PLACKI ZIEMNIACZNE...!!!......smietanka kupiona...cebulka jest ...i patelnia do smarzenia bardzo prosi o smakowity olej...zameldujta sie w komplecie ... i JIMIXXX.tez !!!...a o Edo to juz nie mowia.:laugh:

PS. ...I bedzie duzo chrupiacych placuszkow dla wszystkich co nie maja ochoty pisac z nami.... ale pamietajcie beda pycha ...bo ja dobra w placuszkach ziemniacznych...skromnie ..ale moj Syn zawsze mi ta mowi:laugh::laugh::laugh::p

Last edited:

Edward Nozycoreki

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 7, 2011
141
77
40
Poland
Kasia, powiem tak. Przygodę z ep zacząłem 1.04.2010, pierwszy tydzień czy dwa hybrydowo gdyż małe batki i wkłady nie dawały mi pełnej satysfakcji. Kaski nie było zbytnio na coś lepszego, więc się zaparłem i zrezygnowałem z analogów po tym tygodniu czy dwóch. Jednak na imprezy kupowałem paczkę fajek bo dwie batki 280mah to raczej tylko na before party by mi tylko starczyły :lol: Po miesiącu kupiłem ego i bye bye analogi :D W wakacje tego samego roku z ciekawości zapaliłem analoga, bez problemu dwa wypaliłem, ale ani myślałem aby wracać do nich. Pół roku później spróbowałem z ciekawości LM Forward, tego z kuleczką mentolową. Parę buchów, ogólnie ok, ale nie spaliłem całego. W te wakacje wziąłem z ciekawości od kumpla bucha jakiś lepszych smakowych fajek, porażka... Niby jeżynowe czy jakiś inny owoc leśny, ale czułem tylko sam dym.
Do analogów nigdy nie wrócę, nie ma takiej opcji :D Jak kiedyś skończę z ep (w co bardzo wątpię) to zostawie sobie jakiegoś modzika na czarną godzinę ;)

BTW, coraz cieplej w polsce więc sąsiad zaczął wyłazić na balkon na fajkę, nie wiem co on pali, ale co godzinę śmierdzi mi w pokoju fajkami :/ Nie mam zamiaru nic z tym robić, w końcu sam paliłem na balkonie przez 5-6lat :D

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
Pyszne placuszki ziemniaczane dziele sie z Wami...pierwsze dwa probne juz zjedzone ..prosto z patelni...:laugh:

Smacznego !!!!

1zbc6xl.jpg

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
Kasia, powiem tak. Przygodę z ep zacząłem 1.04.2010, pierwszy tydzień czy dwa hybrydowo gdyż małe batki i wkłady nie dawały mi pełnej satysfakcji. Kaski nie było zbytnio na coś lepszego, więc się zaparłem i zrezygnowałem z analogów po tym tygodniu czy dwóch. Jednak na imprezy kupowałem paczkę fajek bo dwie batki 280mah to raczej tylko na before party by mi tylko starczyły :lol: Po miesiącu kupiłem ego i bye bye analogi :D W wakacje tego samego roku z ciekawości zapaliłem analoga, bez problemu dwa wypaliłem, ale ani myślałem aby wracać do nich. Pół roku później spróbowałem z ciekawości LM Forward, tego z kuleczką mentolową. Parę buchów, ogólnie ok, ale nie spaliłem całego. W te wakacje wziąłem z ciekawości od kumpla bucha jakiś lepszych smakowych fajek, porażka... Niby jeżynowe czy jakiś inny owoc leśny, ale czułem tylko sam dym.
Do analogów nigdy nie wrócę, nie ma takiej opcji :D Jak kiedyś skończę z ep (w co bardzo wątpię) to zostawie sobie jakiegoś modzika na czarną godzinę ;)

BTW, coraz cieplej w polsce więc sąsiad zaczął wyłazić na balkon na fajkę, nie wiem co on pali, ale co godzinę śmierdzi mi w pokoju fajkami :/ Nie mam zamiaru nic z tym robić, w końcu sam paliłem na balkonie przez 5-6lat :D

Wiesz Edo...niesamowicie ciekawie to doswiadczenia opisales.
Dla mnie ten papieros to byl pierwszy raz odkad rzucilam.Nigdy nie myslalam, ze bedzie tak gesto-dymnie-smierdzaco smakowal. Bo jak czasem przechodze jak ktos pali , nawet lubie ten zapach na krotko powachac...i nie robil takich sensacji jak samo papieros.:vapor::vapor::vapor::p

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
no to moje urodzina byly dnia 6 marca. takie straszne okolicznosci...nie bylo mozliwosci troszke myslec o mnie.nie bylo nawet czasu na to aby wzieniac moja piekna polska lampeczka od polishart...i nalac piekne wino, ktore jo trzymam od 1997 jak moja mama przyslala...na specjala okazja...bo tylko latalam po tych samolotach
Bo to bylo w zwiazku z tradiczna smiercia mej siostrzenicy .nNa jeden tydzien jest prosba o wasz modlitwa dla niej i potem na nowe do mego avatara.
I dzisiaj odpoczeta po tych lotach...po prostu zycze sobie spoznine uridziny ..i to dziele sie zawsze szczerze do Was.

PS. napisze cos o tym nowym Leo Pro.

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
Hej... chlopie..Ty to fajny Kaazzzi ;):D fajny dzentelmen.Dzieki.
O jezu tera torta skonczylam ...trzy warstwy....
1. truskaweczka.
2.czekolada...Moj syn krecil ten maslo i czekolade przez 30 minut.
3. i borowka amerykanska na wierzch.
4.Bylo troszka roboty...

5.A jak pisze do Was to mam na talerzyku moj torcik i bardzo specjalny lampaczka wina od mej mamy.
Wiecie ..to taki specjalny i oroczyst dzien... czy pozniej czy wczesniej .nalezy oddac szacunek do urodzin....nawet jak sie nie lubi liczby !!!!:laugh::laugh::laugh::laugh:
A ja i tak uwielbiam czas . kocham siebie bez operacji plastycznych

pa, pa, moje kochane mlode i intekigentne srebrzaczki.

PS. DALAM NA MSZE DLA MOJA SIOSTRZENICA NA JUTRO....NIEDZIELA...GODZINA pirwsza na po poludniu....
Chlopoki dajcie robota dla Niej...mysle ze ona bedzie szczesliwa bo znala Was ...jak jej opowiadalam slicznie o mojej epapieros.

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread