• This forum has been archived

If you'd like to post a thread, post it here instead!

View Forum

Hyde Park

Status
Not open for further replies.

Tomba

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Mar 22, 2012
141
79
Poland
Mam takiego pomysła, by założyć w naszym podforum "Top the best Polish e-cig shop".
Może rozreklamujemy naszych dobrych sprzedawców i zagraniczni koledzy z tego skorzystają?
Tylko bez kłótni i pozycjonowania.
Możemy ułożyć alfabetycznie.
Co Wy na to?
Warunek taki, że sprzedają za granicę i cieszą się u nas poważaniem.

Edward Nozycoreki

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 7, 2011
141
77
40
Poland
Warunek taki, że sprzedają za granicę i cieszą się u nas poważaniem.

Jeśli dwa warunki mają być spełnione to ja tylko jeden sklep bym podał :lol:

Taką listę tylko ja mogę zrobić, przerabialiśmy to robiąc listę z polskimi liquidami. Trochę dziwne są zasady ecf, ale co zrobić...

AKCED

Full Member
Feb 6, 2012
56
18
Polska
Dzien dobry moi kochane Panowie i gentelmeny....dzisiaj i od dwa miesiace ja smutna bo syn mooj proboje Swiat.
Odeszedl ...i chce byc Mezczyzna....Prosze powiedzcie Wasze doswiadczenia tego wieku ...bo ja kobietka ...i juz nic nie wiem.
Prosze wspomozcia Matka i co myslicie .
Zawsze nadchodzi taki czas że piskle wkońcu wylatuje z gnaizda no teraz nadzszedł i taki czas. Jestes matką i sie martwisz o niego-ale spokojnie da sobie rade. Pozdrawiam

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
O Jezu... ale kochane chlopaki jestescie...teraz to kazde slowo dobre dla mnie sie liczy.
Wiesz Edo ...nawet i Szeryf Tombowy mi lezke odgonil...tak bardzo Was lubie...

...a z tyloma rzeczami bym chciala sie podzielic o epapierosie...ale mysli moje nie chca sie jakos skladac na razie,
ale jak sie poskladam to bede jak tornado nieopanowane:ohmy::laugh:

AKCEDEMDIS...tak bardzo Cie serdecznie witam z nami i upieke Ci niespodzianke na wieczor(pysznego kurczaczka):)

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread