Co tam slychac u Was moi Kochani Rodacy...teskni mi sie za Wami i postami...mam nadzieje ze wszyscy jestescie zdrowi i ze wapuje sie Wam wysmienicie
Pozdrawiam Was serdecznie milo !
P.S.
Bede miala troche czas w ten weekend to napisze troszke o parownikach ...ale tych zwyklych ...uzbieralo sie troche... nie kreconych recznie atomkow bo wiecie, ze to nie na moje popsuwalne zrecznosci.
Piekna.
Aniolki sa pikne, .gdzie sa jabka..i cukierki na czekolada? Szeryfie Tombowy...przeciez jablka i cukirki na czekoladzie musza byc...
Brat mi przyslal nasze polskie i poczekam tydzien...i je wszystkie zjem (mam pierszenstwo udzielone przez Moja Rodzne)
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2013 Wam zycze.
Szkoda, ze to mlutkie forum umarlo . Osobiscie dziekuje kazdemu z Was milego i smacznego wapowania i za danie mozliwosci podzielenia sie z uwagami o epaleniu. Zegnam.Kasia.
Na dwa tygodnie bede se popalala epaperos...tutaj w Krakowie. Obawialam sie jak tam na granicy mi przejda mody...ale OK.
Chyba mam mala lza w oku i nic wiecej pisac nie bede...no poprostu wzruszona jestem...pozdrawiam Was na POLSKIEJ ZIEMI. http://www.youtube.com/watch?v=XmTEZjtjK4o
Ot tak sobie napisalam ...bo pewnie nikt nie czyta
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.