Ano szlifuję, szlifuję ... 
Fakt z czytaniem to lepiej nieco ( ach ...te filmy z napisami
) ale w mowie taki pingi odwalam , że czasem mózg staje 
Fakt z czytaniem to lepiej nieco ( ach ...te filmy z napisami
Ehhh ... jak miałaś styczność z językiem to jestem gotów się założyć ,że jest lepiej niż u mnieHe he, to tak jak u mnie...
He he, to tak jak u mnie. Kiedys nie mialam problemu z tym jezykiem, ani pisanym, ani mowionym, ale wieloletnia przerwa robi swoje. Moj malzonek, poprosil mnie pewnego dnia o zalatwienie czegos przez telefon po angielsku (sam kaleczy strasznie) i niezle sie usmial. A ja bylam w ciezkim szoku, jak szybko czlowiek zapomina jezyka, gdy nie uzywa... Nawet sie nie spodziewalam, ze tak bede sie jakac
Kasienka, chyba sie nie obrazilas za te czarowniczke
i prosze jak masz ochote i czas sprawdz to..
https://www.nitelitevapor.us/shop/a...jIxSjPjhJe8Vw0IO6&shop_param=cid=5&aid=8.001&
pochwal sie co zamowilasvMOD to raczej niezbyt dobry wybor (oczywiscie wg mnie) pozdrawiam
![]()
hmm.. a pomoc bys nie mogla w nabyciu Bounty Hunter albo Boba's? bo do PL mi nie wysla :/
Witam Kasiu
Dzisiaj właśnie dostałem od tokarza poprawionego IHMa i w końcu mogłem odstawić egonki
Powiem CI ,że chociaż osobiście preferuję większe mody o ... nieco bardziej hmm technicznej urodzie![]()
To twoja zeberka jest ładniutka![]()
Niedługo powinien dotrzeć do mnie box alu( takie prostackie pudełko ) z układem Tavoja to w końcu także będę miał regulowane napięcie
Hmm... te liqidy o których mówicie to mocno tytoniowe są ?
Tak patrzę na stronę ciekawie jestszukam właśnie smaku tak na odmianę,
Szkoda ,ze do PL nie wysyłają![]()
To Ty szermierkę uprawiasz... i na zawody szermiercze tez
Szacun....w Polsce klase miedzynarodowa mialam
Sie melduje KochanaMikad... zamelduj sie !!!... Jak Ci leci...co palisz?
....Ale wyscie ludeczkowie z Hyde Parku zrobili epapierosowy temacik...