Έλληνες (Iatty)

Status
Not open for further replies.

andyapos

Full Member
Feb 21, 2012
15
11
greece
θανάση όλα να πάνε καλά και η δουλειά μετά , πόσο μάλλον το χόμπυ. κλείσε το τηλέφωνο πηγαινε offline και ασχολήσου με αυτά που πρέπει. Στο λέω με όλο το θάρρος επειδή και εγώ ειχα χαθεί μια εποχή και δέν έβλεπα τι ειναι πραγματικά σημαντικό και τι όχι , πρώτα αυτοί που αγαπάς , μετά αφτοι που σ αγαπάνε και τελευταίοι όλοι οι άλλοι. Σου εύχομαι και εγώ όλα να πάνε καλά όπως και ο Στέλιος απο πάνω:laugh:

Michalis

Senior Member
ECF Veteran
Dec 17, 2011
174
175
Germany
Θανάση πρώτα την οικογένεια και μετα τα υπόλοιπα ,εμείς είμαστε περαστικοί .
Μεινε όσο χρειαστει δίπλα στο πατέρα σου και στη κορούλα σου όσο σε χρειάζονται,εμείς έχουμε μάθει να περιμένουμε ;)

tripolitis

Super Member
ECF Veteran
Feb 6, 2010
301
38
47
Mountains of Hellas
βαρια ουρολοιμωξη. Εχει και προστατη, οποτε ειναι λιγο χαλια οπως αντιλαμβανεσαι Στελιο. Την Τριτη εν τω μεταξυ εχω επεμβαση στην μικρη μου κορη. Ολα μαζι ρε γαμωτο!!
Ωρε Θανας τωρα τα ειδα. Αδερφε,απο τα βαθυ της καρδιας μου ολα να ειναι περαστικα.και θα ειναι περαστικα ωρε Θανας. Δυναμη.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μόλις έκανα μια ωραία ανακάλυψη που θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσον αφορά τον iatty.
Από τότε που τον πήρα τον χρησιμοποιώ κάθε μέρα και εδώ και μερικές μέρες έχω παρατηρήσει μια αλλαγή στη γεύση του υγρού που χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Μου ήρθε λοιπόν η ιδέα να κάψω το κεραμικό όπως κάναμε με τον Οδυσσέα όταν πρώτο βγήκε. Το έβαλα λοιπόν το κεραμικό σε ένα σύρμα και το έβαλα στη φλόγα τη μπλε του γκαζιού για 30-40 δευτερόλεπτα, έγινε κατάλευκο και το αφίσα να κρυώσει.
Μόλις έφτιαξα καινούρια αντίσταση και το έβαλα στον iatty και η διαφορα είναι εκπληκτική. Η γεύση βελτιώθηκε παρα πολύ και είναι πάλι όπως έπρεπε. Θα κάνω το ίδιο και στα κεραμικά του Οδυσσέα.
Να φανταστείτε ότι το iatty τον καθάριζα κάθε 2 μέρες βάζοντας τα κομμάτια σε ζεστό νερό με σαπουνάδα και μετά ξέπλυμα σε ζεστό νερό.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
η συνεχεια του μπαρμπεκιου αυριο.δεν εχω αεριο.

Αεριο για το φλογιστρο ετσι?

μην παρεξηγηθω χιχιχ

και το άλλο αέριο κάνει φλόγα αλλα θέλει προσοχή:lol::lol:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread