The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

Anyone having GP Heron 510 connection issues?

Discussion in 'VapourArt' started by HauntedMyst, Dec 9, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. HauntedMyst

    HauntedMyst Vaping Master Verified Member ECF Veteran

    Mar 18, 2013
    Chicago
    I have to adjust the positive screw on my Heron a few times a day. I'll be puffing on it and then nothing...no vapor. I don't know if this is a known issue with this unit or particular to my Heron.
     
  2. Calve

    Calve Fat Bob Squadron Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    May 27, 2014
    Sweet Home Alabama
    No man. Only thing I can think of is your battery is changing.

    I noticed on my Panzer that sometimes I'll have to tighten the pin with a fresh battery after I hit it a couple of times. Unless I make it really tight to begin with.
     
  3. perseas

    perseas Registered Supplier ECF Veteran

    Dec 11, 2011
    Athens, Hellas
    Hello buddy and sorry for my delayed response.

    We haven't any report of such issue till now.
    Is your positive screw loose somehow?
    Is the insulator of the 510 connector loose?
    Is the dent of the positive screw rough and it catches on the 510 connection of your mod and unscrews during use?
    With what mod you use Heron? What kind of 510 connection has your mod, pin, screw, is it smooth?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice