Ano przedni sprzętOh... Kaazz Gratuluje Ci nowego moda. Bardzo ladny slicznie i od renomowanego producenta
.
A nawyk taki ... co by szkiełko światła nie odbijałoA zegarek... czego nosisz od srodka...przeciez szkielko rozbijesz![]()

Ano przedni sprzętOh... Kaazz Gratuluje Ci nowego moda. Bardzo ladny slicznie i od renomowanego producenta
.
A nawyk taki ... co by szkiełko światła nie odbijałoA zegarek... czego nosisz od srodka...przeciez szkielko rozbijesz![]()
Kasiu, gdy będziesz go mieć, to przykręć coś standardowego do niego, by można było oszacować wielkość.
Widać solidną robotę po precyzji pasowań drewnianych elementów, zwłaszcza wieczka.
Wygląda bardzo dobrze. Gratuluję nabytku i ciekaw jestem Twojego opisu.
DO SIEGO ROKU!![]()
Niedługo postawi obok niego Gepetto , więc będzie dobre porównanie gabarytów
Kasiu gratuluje kolejnego woodboxa , Grip to klasa sama w sobie![]()
Piesek wabi się Pipi, jak Pipi Lansztrung z książki Astrid Lindgren.To tera zapytuje Ciebie powiedz nam oficialnie imie Twojego pieska na avatarku...
bo takie imie nadam dla mojego Gripa.
Piesek wabi się Pipi, jak Pipi Lansztrung z książki Astrid Lindgren.
O rany! Niezły numer, Pipi będzie w USA!
Jeśli modzik będzie jak mój psiaczek, to będziesz zachwycona
Dziękuję![]()
No to sprawiłem sobie SE2 by Senio, czyli takie polskie iAtty![]()
To chyba był zdrowo zalanyHehe, mnie też to rozbawiło jak na spocie ktoś tak SE2 nazwał![]()
No to sprawiłem sobie SE2 by Senio, czyli takie polskie iAttyDziała wyśmienicie, chmury dymu o ekstra smaku
Na ego działa idealnie, chociaż raczej na nim nie będę go używał
![]()
Kasiu - w SE-2 smak utrzymuje się na (w miarę) stałym, dobrym poziomie.
To dobry mod moim skromnym zdaniem...![]()
Jak ładnie poprosisz to senio wyśle Ci do US
A co do HH357, on jest chyba takich samych wymiarów co zwykła 510? Jak tak to może fog lub AFS?
U mnie fog od jakiś dwóch miesięcy leży w szufladzieza dużo tego się zebrało, a w przeciągu tygodnia-dwóch kolejnego moda będę miał
Do AFS pewnie można zapodać inny ustnik, ale to już musisz pytać don'a, on jest szpecem od GG
![]()