Έλληνες (Iatty)

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μιχάλη και Vougou είμαι σίγουρος ότι είναι πολλά καλά παιδιά στο Ελληνικό forum που πραγματικά λυπούνται που δεν είναι εκεί ο Θανάσης. Δυστυχώς όμως είναι μερικοί ανεγκέφαλοι που πραγματικά ζηλεύουν ότι ένας Έλληνας κατάφερε να φτιάξει αυτά που έχει κάνει ο Θανάσης. Είναι κρίμα αλλα εμείς οι Έλληνες αντί να στηρίζουμε και να επαινούμε έναν συμπατριώτη μας που έχει διαπρέψει προσπαθούμε να τον χαντακώσουμε.
Ίσος γιαυτο το λόγο πολλά νέα μεγάλα Ελληνικά ταλέντα έχουν φύγει από τη χωρα και διαπρέπουν στο εξωτερικό

Να ειστε καλα παιδια :toast:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αυτο ελειπε, να μην ειναι ολα ενταξει Μιχαλη! Δεν υπαρχει περιπτωση να μαλωσει κανεις με τον αλλον εδω μεσα γιατι δεν υπαρχουν μαμακες. Οι μαμακες δεν ερχονται εδω ετσι ή αλλιως :lol:
Ολα ενταξει Θαναση:toast:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
υποθετω οτι οι gg χρηστες ειναι ανθρωποι ησυχοι που δεν ενδιαφερονται για τσακωμους Γαβριηλ. Κανουν την δουλεια τους ησυχα, καπνιζουν το καλυτερο και δεν ασχολουνται με "τσογλανια". Καποιοι ειπαν την αποψη τους μια φορα και τελειωσαν εκει. Και μαλλον καλα εκαναν. Ισως εγω να εκανα πολλα περισσοτερα οπως αρκετοι απο εσας εδω μεσα κανατε αλλά οσοι δεν το εκαναν δεν τους ριχνω βαρη. Οπως νομιζει ο καθενας. Καποιες ομως φορες πρεπει να παρεις τα οπλα οταν σου ριχνουν μολοτωφ για να μην χασεις οσα απεκτησες με κοπο και πονο.

Το καλο ομως ειναι οτι στο ecf καθαρισε η ηρα απο το σιταρι οποτε δεν μας νοιαζει πλεον τιποτα. Ασε τον υπολοιπο κοσμο να αλληλοτρωγεται. Εμεις απλως μπορουμε να απολαυσουμε για λιγο το θεαμα lol

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εγω φτιαχνω παραγγελια για τον guru και μπηκα στο forum για λιγη ξεκουραση. Μου εχει φυγει ο πατος σημερα Στελιο!!
Καλα εγω μολις ηρθα απο Λονδινο και αυριο βραδυ παω Παρισι εσει ρε παιδια τι σκ@τα κανετε ξυπνοι τετοια ωρα:laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
υποθετω οτι οι gg χρηστες ειναι ανθρωποι ησυχοι που δεν ενδιαφερονται για τσακωμους Γαβριηλ. Κανουν την δουλεια τους ησυχα, καπνιζουν το καλυτερο και δεν ασχολουνται με "τσογλανια". Καποιοι ειπαν την αποψη τους μια φορα και τελειωσαν εκει. Και μαλλον καλα εκαναν. Ισως εγω να εκανα πολλα περισσοτερα οπως αρκετοι απο εσας εδω μεσα κανατε αλλά οσοι δεν το εκαναν δεν τους ριχνω βαρη. Οπως νομιζει ο καθενας. Καποιες ομως φορες πρεπει να παρεις τα οπλα οταν σου ριχνουν μολοτωφ για να μην χασεις οσα απεκτησες με κοπο και πονο.

Το καλο ομως ειναι οτι στο ecf καθαρισε η ηρα απο το σιταρι οποτε δεν μας νοιαζει πλεον τιποτα. Ασε τον υπολοιπο κοσμο να αλληλοτρωγεται. Εμεις απλως μπορουμε να απολαυσουμε για λιγο το θεαμα lol

Θάνο έτσι είναι τα παιδιά που δεν βγήκαν να σε υπερασπίσουν δεν σημαίνει ότι δεν σε εκτιμούνε. Απλά όπως είπες η δεν θέλαν να ασχοληθούν με ηλίθιους η απλά δεν έχουν όρεξη για τσακωμό με κάποιο εικοσάχρονο που έχει πιο πολύ τεστοστερόνη από ότι μπορεί να κοντρολάρει

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
εγω φτιαχνω παραγγελια για τον guru και μπηκα στο forum για λιγη ξεκουραση. Μου εχει φυγει ο πατος σημερα Στελιο!!

Άντε χαλάλι θα κανεις πολλούς χαρούμενους με πρώτο το Βασιλάκη:toast:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Η τεστοστερονη ειναι πολυ χρησιμη αλλά χρειαζεται φαια ουσια για να λειτουργησει προς τη σωστη κατευθυνση Στελιο :lol:
Θάνο έτσι είναι τα παιδιά που δεν βγήκαν να σε υπερασπίσουν δεν σημαίνει ότι δεν σε εκτιμούνε. Απλά όπως είπες η δεν θέλαν να ασχοληθούν με ηλίθιους η απλά δεν έχουν όρεξη για τσακωμό με κάποιο εικοσάχρονο που έχει πιο πολύ τεστοστερόνη από ότι μπορεί να κοντρολάρει

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Πως λεμε το πολυ το ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ κανει το παιδι μαμακα :laugh: Δε βαριεσε ρε Θανο καλα ειμαστε εδω, λεμε τα δικα μας, μπορει να μην συμφωνουμε παντα αλλα παντα ειμαστε σωστοι και σεβομαστε τον αλλον

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν εχω ολα τα πραγματα που θελει αλλά τουλαχιστον θα μου φυγει απο το κεφαλι Στελιο. Καθε μερα με ρωτουσε τα ιδια πραγματα και καθε μερα του εδινα τις ιδιες απαντησεις εκτος απο σημερα αχαχαχα
Άντε χαλάλι θα κανεις πολλούς χαρούμενους με πρώτο το Βασιλάκη:toast:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ασε που ολοι ειχαν γκομενες εκει μεσα ρε Στελιο εκτος απο εμας αχαχαχαχα
Πως λεμε το πολυ το ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ κανει το παιδι μαμακα :laugh: Δε βαριεσε ρε Θανο καλα ειμαστε εδω, λεμε τα δικα μας, μπορει να μην συμφωνουμε παντα αλλα παντα ειμαστε σωστοι και σεβομαστε τον αλλον

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
ασε που ολοι ειχαν γκομενες εκει μεσα ρε Στελιο εκτος απο εμας αχαχαχαχα

Αυτο ειναι το γ@μωτο και αυτο ειναι που με ενοχλεί πιο πολύ από όλα τα αλλα που είπαν. Αντε μην τα παρω και φερω κανα έκφυλο αεροδυνοδακι :laugh:

kyriakos

Full Member
Verified Member
Dec 27, 2011
31
7
48
greece
H αλήθεια είναι ότι σαν Έλληνες δεν μπορούμε να αποφυγουμε τους διαξιφισμούς με τίποτα δεν είμαστε ενωμένοι γιαυτό μας πηδάνε οι ξένοι αν είμασταν όλοι μαζί θα μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά.
Απλά είναι καλυτερα ο καθένας να παίρνει τον δρόμο του και όσοι θέλουν να τον ακολουθούν όσοι δεν θέλουν ας μην χαλάν το μονοπάτι για τους άλλους.
Πιστεύω ότι αυτή την φορά ο Θανάσης δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο όσοι και αν είναι αυτοί.
Περιμένουμε εκπλήξεις μου φαίνετε

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread