Ολα ενταξει Θαναση![]()
Καλα εγω μολις ηρθα απο Λονδινο και αυριο βραδυ παω Παρισι εσει ρε παιδια τι σκ@τα κανετε ξυπνοι τετοια ωρα![]()
υποθετω οτι οι gg χρηστες ειναι ανθρωποι ησυχοι που δεν ενδιαφερονται για τσακωμους Γαβριηλ. Κανουν την δουλεια τους ησυχα, καπνιζουν το καλυτερο και δεν ασχολουνται με "τσογλανια". Καποιοι ειπαν την αποψη τους μια φορα και τελειωσαν εκει. Και μαλλον καλα εκαναν. Ισως εγω να εκανα πολλα περισσοτερα οπως αρκετοι απο εσας εδω μεσα κανατε αλλά οσοι δεν το εκαναν δεν τους ριχνω βαρη. Οπως νομιζει ο καθενας. Καποιες ομως φορες πρεπει να παρεις τα οπλα οταν σου ριχνουν μολοτωφ για να μην χασεις οσα απεκτησες με κοπο και πονο.
Το καλο ομως ειναι οτι στο ecf καθαρισε η ηρα απο το σιταρι οποτε δεν μας νοιαζει πλεον τιποτα. Ασε τον υπολοιπο κοσμο να αλληλοτρωγεται. Εμεις απλως μπορουμε να απολαυσουμε για λιγο το θεαμα lol
εγω φτιαχνω παραγγελια για τον guru και μπηκα στο forum για λιγη ξεκουραση. Μου εχει φυγει ο πατος σημερα Στελιο!!
Θάνο έτσι είναι τα παιδιά που δεν βγήκαν να σε υπερασπίσουν δεν σημαίνει ότι δεν σε εκτιμούνε. Απλά όπως είπες η δεν θέλαν να ασχοληθούν με ηλίθιους η απλά δεν έχουν όρεξη για τσακωμό με κάποιο εικοσάχρονο που έχει πιο πολύ τεστοστερόνη από ότι μπορεί να κοντρολάρει
Άντε χαλάλι θα κανεις πολλούς χαρούμενους με πρώτο το Βασιλάκη![]()
Πως λεμε το πολυ το ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ κανει το παιδι μαμακαΔε βαριεσε ρε Θανο καλα ειμαστε εδω, λεμε τα δικα μας, μπορει να μην συμφωνουμε παντα αλλα παντα ειμαστε σωστοι και σεβομαστε τον αλλον
ασε που ολοι ειχαν γκομενες εκει μεσα ρε Στελιο εκτος απο εμας αχαχαχαχα
βεβαια κανα βιντεακι με gg μπορουμε να κανουμε :d