Έλληνες (Iatty)

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
με τίποτα δεν είμαστε ενωμένοι γιαυτό μας πηδάνε οι ξένοι

:thumb: μιλησες ορθως Κυριακο. Αυτο αλλωστε φαινεται και απο τον τροπο που μιλανε τα βλακομουτρα οι πολιτικοι στις τηλεορασεις. Ο ενας πανω απο τον αλλον, λες και ειναι 7 χρονα που τους πηρες το παιχνιδι τους. Πιο μαλακισμενα προσωπα απο τους πολιτικους δεν εχω δει ποτε και δεν θα δω στη ζωη μου. Με μεγαλη ευχαριστηση μπορω να δειρω μεχρι θανατου οποιον μου φερετε απο αυτους εδω και τωρα

PaNiKoS

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Apr 23, 2012
271
76
GREECE
Και μας βολεψες μια χαρα;)
Θανάση όσο για το άλλο ,το ξέρω ότι πικραθηκες αλλα αφήσες όμως πίσω σου και άτομα που σε γουσταραν και σε γουσταρουν
ακόμα ανεξάρτητα με την απόφαση σου;)

Eδώ είμαστε Θανάση και ας μην γράφουμε συχνά, μαζί σου.:smokie:

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
οτι καλυτερο εχω ατμισει στη 9μηνη πορεια μου σαν ατμιστης, μου εβγαλε την ψυχη αλλα οταν στρωνει τα ξεχνας ολα...θα χαρω να βγει ξανα και θα τον ξανατιμησω με τρελα:p

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
οτι καλυτερο εχω ατμισει στη 9μηνη πορεια μου σαν ατμιστης, μου εβγαλε την ψυχη αλλα οταν στρωνει τα ξεχνας ολα...θα χαρω να βγει ξανα και θα τον ξανατιμησω με τρελα:p
επειδη ομως δεν αντεξα να περιμενω το καινουργιο....ο βασιλιας επεστρεψε στα χερια μου:rickroll::rickroll:

andyapos

Full Member
Feb 21, 2012
15
11
greece
θανάση καλή η πηνελόπη καλός ο νέος οδυσσέας αλλά η βάση για τον iatty φίλε είναι ότι καλύτερο μπορούσε να βγεί νομίζω , όχι επειδή αλλάζει κάτι με την εισαγωγή της στην οικογένεια gg αλλά επειδή επιτέλους μπορούμε να πετάξω τους κινέζικους αντάπτορες .

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν εχεις αδικο andy. Εχθες ελαβα ενα GGTS που το κουμπι του εκαιγε σε καθε πατημα. Ημουν σιγουρος οτι δεν εφταιγε το GGTS γιατι δεν μπορει να βραχυκυκλωθει με κανενα τροπο. Τελικα εφταιγε ο κινεζικος ανταπτορας οπως παντα

Mosin_Sergei

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 17, 2012
1,148
604
64
Nizniy Novgorod Russia
www.mebelalkova.ru
Είμαι αγοράζοντας στην ηλεκτρονική smokeguru δεν έχουν μια νέα βάση στο Iatty.
Ακόμα κι αν πληρώνετε μέσω PayPal κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής αγοράς (4 βαθμοί). Σύστημα «έβγαλε» μια νέα βάση Iatty της αγοράς καλάθι ...
Εάν πληρώσετε το λογαριασμό e-snokeguru έλλειμμα δεν θα είναι σε θέση να αγοράσουν ανταλλακτικά ... από τη Ρωσία, τα χρήματα θα μεταφερθούν 3-5 ημέρες.:(

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
η special εκδοση πρεπει να εχει και τις 2 βασεις porto. Aλλα μην ανυσηχεις γιατι οπως ξερεις μου αρεσουν πολυ τα κολπα σε στυλ "ολα σε ενα". Επομενως η special εκδοση θα ειναι "ολα σε ενα". Θα καταλαβεις μολις το δεις

andyapos

Full Member
Feb 21, 2012
15
11
greece
διαιρούμενη βάση 510 που θα ξεβιδώνει η μισή και θα γίνεται βάση για ggts?!? καλυνύχτα σας ! παίρνω αύριο τηλέφωνο να κάνω κράτηση τέλος ! άμα το κάνεις αυτό το πρώτο παιδί μου θα το βγάλω θανάση να ξέρεις...

porto13

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
85
24
71
Hellas
Για σου Θαναση τεράστιε,παρε τις ταυτότητες στους ανύπαρκτους αντιγραφισκους,τα ανθρωπάκια της πεντάρας και μεις μαζί σου!!!:toast:
η special εκδοση πρεπει να εχει και τις 2 βασεις porto. Aλλα μην ανυσηχεις γιατι οπως ξερεις μου αρεσουν πολυ τα κολπα σε στυλ "ολα σε ενα". Επομενως η special εκδοση θα ειναι "ολα σε ενα". Θα καταλαβεις μολις το δεις

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αχαχαχα, το πετυχες ρε θηριο, αυτο ακριβως!

Το πρωτο παιδι βγαλτο Θαναση για να γινει καλος ανθρωπος andy. Οσους εχω γνωρισει με αυτο το ονομα ειναι πολυ καλα παιδια (εκτος απο μενα) αχαχαχα
διαιρούμενη βάση 510 που θα ξεβιδώνει η μισή και θα γίνεται βάση για ggts?!? καλυνύχτα σας ! παίρνω αύριο τηλέφωνο να κάνω κράτηση τέλος ! άμα το κάνεις αυτό το πρώτο παιδί μου θα το βγάλω θανάση να ξέρεις...

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αχαχαχα, να εισαι καλα porto!
Για σου Θαναση τεράστιε,παρε τις ταυτότητες στους ανύπαρκτους αντιγραφισκους,τα ανθρωπάκια της πεντάρας και μεις μαζί σου!!!:toast:

porto13

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
85
24
71
Hellas
Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε Θάνο;
Ελεος λυπήσου μας...
Θα πουλήσουμε τα χωράφια (που δεν έχουμε) στο τέλος... :toast:

Εσυ έχεις Gabriel,ασε να πάρουμε και μεις κανένα!!!:laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ευτυχως που δεν εχεις Γαβριηλ. Και νομιζες οτι αυτοι που εχουν ηταν τυχεροι αχαχαχα
Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε Θάνο;
Ελεος λυπήσου μας...
Θα πουλήσουμε τα χωράφια (που δεν έχουμε) στο τέλος... :toast:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread