Έλληνες (Iatty)

Status
Not open for further replies.

madgr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 21, 2012
578
264
Athens, Greece
Μιάς και βρήκα το κατάλληλο νήμα? Δυό ερωτησούλες που όλη θέλουν να ξέρουν τις απαντήσεις.
1) Πότε με το καλό και πρώτα ο θεός η επανέκδοση για να δούμε φως και θνητοί?
2) Κάτι πήρε το αυτάκι μου ότι θα είναι χωρίς τα πλαστικά μέρη και αντ'αυτών θα παίξει ss? Ισχύει? Αν ναι να βάλω και εγώ την ψήφο μου για να μην γίνει κάτι τέτοιο? :p

chrismar53

Full Member
Feb 20, 2012
19
2
72
Greece
Θαναση ,καλημερα .
Εχω ενα παραπονο απο εσενα .εδω και μηνες προσπαθω να βρω ιατυ και ενα ggts και μολις βγαινει κατι στην αγορα δεν προλαβαινεις να κανεις κιχ που λενε,εκανα και στον Βασιλη παραπονα αλλα ...κανε κατι σε παρακαλω.

madgr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 21, 2012
578
264
Athens, Greece
Μην νομίζεις ότι σε γράφει από σήμερα είναι διακοπές. Είναι γνωστό αυτό με τα GG. Ξέρεις πόσος κόσμος περιμένει για ένα GGTS και πόσο μάλλον για έναν Iatty? Γι αυτό και οι τιμές στις αγγελίες. Το θέμα είναι ότι δεν αρκεί ο χρόνος για ικανοποιήσει όσους θέλουν. Μπορεί να φτιάξει μέχρι x κομμάτια το μήνα ενώ η ζήτηση είναι x+10000 το μήνα. Είναι πολύς κόσμος μεταξύ των οποίων και εγώ με το ίδιο "παράπονο".
Και έκανε κάτι. Άλλαξε τον τρόπο που θα πωλούνται τα προϊόντα. Πλέον θα είναι με προ-παραγγελίες. Του παραγγέλνεις τι θέλεις, το πληρώνεις όμως εκείνη τη στιγμή και σε δύο μήνες είναι έτοιμο. Αυτό θα γίνει στους τελικούς πωλητές σε εμάς δλδ στον Βασίλη που λογικά από σήμερα πρέπει να είναι ενήμερος. Η πρώτη φουρνιά από παραγγελίες ξεκινάει από αύριο και μπορείς να ζητήσεις GGTS και UFS V2 και ότι εξτρά κομμάτια-ανταλλακτικά θέλεις για αυτά τα δύο.

chrismar53

Full Member
Feb 20, 2012
19
2
72
Greece
καλησπερα φιλε mad.
μιλω για την χθεσινη περιπτωση που ο Βασιλης ξαφνικα ανακοινωσε στο φορουμ οτι βγαζει ggts στο site μετα τις 11.00 το βραδυ.αντε βγαλε εσυ ακρη με τον χαμο που εγινε.ακομη και οταν παρελαβα την ποπιτσα του ειχα υπενθυμηση για το ggts kαι δεν θα με ξεχνουσε υποτιθετε.τελος παντων τι να πω.

porto13

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
85
24
71
Hellas
Παιδια δεν θελω να κανω τον συνηγορο του διαβόλου αλλα πολλές φορες ο Βασιλης ενω στο site κάποιο προϊόν ειναι out of stock, εκείνος εχει κρατησει μερικα στην "καβαντζα" για τους Ελληνες πελάτες του.Δεν ειναι τετοιος χαρακτηρας ο Μπιλαρας!!!
Ριξτε του ενα τηλ. αυριο και που ξέρετε μπορει να σας βολέψει!!!: Thumb:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αν μιλας για Iatty βαση, δεν υπαρχει knurled βαση mad. Μαλλον εννοεις αυτη με τα καναλια? Περασε και απο τον Βασιλη αλλά εξαφανιστηκε αμεσως
Θανάση αυτή τη βάση την knurled που παίζει τώρα τελευταία στις αγγελίες πως και δεν την έχεις περάσει από τον guru? Μόνο από COV πέρασε?

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
2 Γαβριηλ. Ενα με βαση knurled που ηταν η πρωτη προσπαθεια να τον φτιαξω και μαλιστα εχει διαφορετικο σπειρωμα για το lower plastic και εναν κανονικο αγυαλιστο ο οποιος ηταν το πρωτο δδειγμα απο αυτα που θα εβγαιναν στην αγορα
Ρε Θάνο λύσε μας μια απορία...
Πόσα πρωτότυπα iatty εχεις δώσει σε χέρια ατμιστών;
Διότι υπάρχει μια διχογνωμια στο ελληνικο φορουμ...

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread