Έλληνες (Iatty)

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
πιθανον ναι Αγγελε. Ετσι δεν θα σκοτωθουμε παλι και δεν θα μπλοκαρουμε τους server των πωλητων. Ειχα παρα πολλα παραπονα απο τους πελατες γιατι δεν μπορεσαν να ψωνισουν σχεδον τιποτα διοτι οι server επεσαν μολις ξεκινησαν οι πωλησεις των ανταλλακτικων

aggelos

Full Member
Verified Member
Mar 9, 2012
35
9
Greece
Σωστό αυτό που λες Θανάση και τίμιο για όσους τον ψάχνουμε.
Για παραπάνω κομμάτια δε σε βγάζει;Το λέω γιατί ξέρεις πως ψάχνουμε όλοι ΙΑΤΤΥ να ατμίσουμε και δεν βρίσκουμε.Βασιλιά ακούμε (και το πιστεύω απόλυτα μιάς και απολαμβάνω απόλυτα και τον Οδυσσέα και το ggts,είναι φοβερά),αλλά βασιλιά δεν βλέπουμε-ατμίζουμε!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Ισως να βγαλω και παραπανω Αγγελε. Απλως θελω πρωτα να δω το κοστος και αν ολα αυτα που εχω στο μυαλο μου γινονται. Δεν ειναι λιγες οι φορες που ηθελα να φτιαξω ενα εξαρτημα και απλως ηταν αδυνατο να γινει. Ο μηχανουργος οποτε με βλεπει με νεα σχεδια ταραζεται. αχαχαχα

aggelos

Full Member
Verified Member
Mar 9, 2012
35
9
Greece
Όταν πηγαίνεις στον μηχανουργό,να έχεις πάντα μαζί σου και υπογλώσσια και μόλις του λες μια ιδέα σου να του δίνεις κι απο ένα.:lol::lol:
Άντε να κρατήδουμε κι εμείς έναν ΙΑΤΤΥ.:vapor:
Αν και ξέρω οτι θα κάνεις οτι περνάει απο το χέρι σου για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι ευχαριστημένοι Θανάση.

vougiouklakis

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 15, 2012
575
464
Imeo Land-Athens
θα κανω το καλυτερο που μπορω και σε αυτον τον τομεα Αγγελε.:)
Παντοτε κανεις το καλυτερο Θαναση !!!!

Εγω παντως ειμαι Υπερηφανος που ενας Ελληνας για μια ακομη φορα δινει μαθηματα Τεχνογνωσιας και Ηθους!!!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
να ειστε ολοι καλα ρε παιδια. Πραγματι ειμαστε οι πρωτοι παγκοσμιως στα μηχανικα μοντ, γιναμε οι καλυτεροι στα ατομαιζερ και με το vir θα γινουμε οι πρωτοι και στα ηλεκτρονικα. Οι υπολοιποι ειναι μακραν πισω μας.
Δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι αυτος που τα φτιαχνει, αρκει να ειναι Ελληνας και σοβαρος κυριος. Αν συνεχισω να ειμαι εγω καλως. Αν οχι, παλι καλως.

Οποιος αντιγραφει ή την ψωνιζει ειναι παντελως αχρηστος για οτιδηποτε κατα την αποψη μου ακομα και αν ειναι Ελληνας, γιατι απλως δεν ειναι Ελληνας

Christos_Tz

Moved On
ECF Veteran
Feb 1, 2012
121
71
48
Greece/Athens
www.facebook.com
να ειστε ολοι καλα ρε παιδια. Πραγματι ειμαστε οι πρωτοι παγκοσμιως στα μηχανικα μοντ, γιναμε οι καλυτεροι στα ατομαιζερ και με το vir θα γινουμε οι πρωτοι και στα ηλεκτρονικα. Οι υπολοιποι ειναι μακραν πισω μας.
Δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι αυτος που τα φτιαχνει, αρκει να ειναι Ελληνας και σοβαρος κυριος. Αν συνεχισω να ειμαι εγω καλως. Αν οχι, παλι καλως.

Οποιος αντιγραφει ή την ψωνιζει ειναι παντελως αχρηστος για οτιδηποτε κατα την αποψη μου ακομα και αν ειναι Ελληνας, γιατι απλως δεν ειναι Ελληνας
Ζωγραφισεs Μαεστρο..

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
αυτό το 3αρι φυτίλι ήρθε και έδεσε ! ούτε τοπικά ούτε τίποτα , σεττάρεις και απογειώνεται ο βασιλιάς, για διαρροές και μπουρ μπουρ δεν το συζητάω ! μιλαμε για μηχανικο μοντ.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Εγώ παιδιά έμεινα ξεβράκωτος από 3mm φυτίλι. Βγήκε για πώληση όταν πέταγα και όταν έφτασα δεν έμεινε λέπι. Βρήκα 3m από το Βασίλη αλλα ελπίζω να φέρει και άλλο γιατί θα ατμισω το πουλόβερ μου

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Εγώ παιδιά έμεινα ξεβράκωτος από 3mm φυτίλι. Βγήκε για πώληση όταν πέταγα και όταν έφτασα δεν έμεινε λέπι. Βρήκα 3m από το Βασίλη αλλα ελπίζω να φέρει και άλλο γιατί θα ατμισω το πουλόβερ μου

axaxaxaxa, αυτο δεν το ειχα σκεφτει ειναι η αληθειοα Στελιο:lol:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread