Έλληνες (pp)

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
και εμενα μου αρεσε τρομερα ο Πρωτεας Γιωργο. Τον πρωτοειδα προχθες γιατι ολο αυτον τον καιρο ηταν μονο σχεδια.
Περιμενω την γνωμη σου για την Πηνελοπη:)
μπραβο Θαναση ειναι κουκλα η ατιμη , δεν την εχω ατμισει ακομη θα επανελθω με εντυπωσεις, αυτο που με τρελανε ηταν ο πρωτεας που ειδα, απλα respect!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
οχι ακομη chris, δεν θελω να δουν ολοι πως ειναι κατασκευασμενος και αρχισουν τις αντιγραφες πριν ακομα κυκλοφορησει :lol:
καλησπερα
Θαναση απ'οτι λενε οσοι παρελαβαν ειναι καταπληκτικη η κυρια.μπραβο,δωσε μας κατι απο τον Πρωτεα
ελπιζω να μου στειλη μεχρι την τριτη ο Βασιλης και την πηνελοπη

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
λοιπον πρωτες εντυπωσεις: μετα απο το σχετικο καθαρισμα εκανα το πρωτο σεταρισμα στην κυρια με τη ετοιμη αντισταση και το 3αρι φυτιλι που υπηρχαν στο σετ, αυτο που προεκυψε ηταν κατι φανταστικο, σφικτη τζουρα - απιστευτο ντουμανι - πολυ καλη θερμοκρασια ατμου ( χλυαρος προς ζεστο )- απιστευτο χτυπημα με 9mg νικοτινη και καταπληκτικη γευση, τι αλλο να θελει καποιος απο ενα ατμοποιητη.......οταν θα παιξω μαζι της περισσοτερο θα επανελθω με νεα σχολια. Οσο για την ομορφια της τι να πει κανεις:)

Pseiras

Full Member
Nov 21, 2011
57
12
Athens
και εμενα μου αρεσε τρομερα ο Πρωτεας Γιωργο. Τον πρωτοειδα προχθες γιατι ολο αυτον τον καιρο ηταν μονο σχεδια.
Περιμενω την γνωμη σου για την Πηνελοπη:)

Θαναση ποτε υπολογιζεις για τον Πρωτεα ?
Ειμαι πεπεισμενος οτι με το ζευγαρακι θα βαλω τα παντα στο πλαι.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αν τα ηλεκτρονικα των δειγματων ειναι εδω σε 8 ημερες, θελω αλλες 3 για συναρμολογηση, οποτε το δειγμα θα ειναι ετοιμο σε 11 μερες αν ολα πανε καλα pseiras. Θα το δουλεψω 1 εβδομαδα και αν ειναι οκ μπαινω σε παραγωγη. Θελω 1 μηνα για να το ετοιμασω

chrismar53

Full Member
Feb 20, 2012
19
2
72
Greece
αντε Θαναση μας ξελιγωσες,θα εχουμε την κοπελια να μαραζωνει ? τι μας λες ,θα την ξεζουμισουμε.
Θαναση για δες λιγο την περιπτωση με κρυσταλακι (clear window) την Πηνελοπη θα ειναι νομιζω το κατι αλλο.

Artist_gr

Full Member
Aug 18, 2011
28
16
45
Greece
Καλησπέρα Θανάση.

Αναμένω την Πηνελόπη αυτήν την εβδομάδα 2 κομμάτια, όπως και πολύ ακόμα που δεν μπορούν να την παραλάβουν επιτόπου από τον guru.

Προς το παρών απολαμβάνω τον Οδυσσέα.

Δεν έχω κάνει καμία κράτηση για τον Πρωτέα αλλά δεν πρόκειται να τον αφήσω, θέλω όπως διποτε έναν για να ζευγαρώσει με την Πόπη. Υπομονή μέχρι να τον ετοιμάσεις.

Και τώρα οι ερωτήσεις : μπαταρίες 14500 aw μόνο. imr ή ic? Κόκκινες ή μαύρες, χωρίς ή με προστασία?

Η γνώμη μου είναι ότι aw imr πρέπει να είναι η απάντηση.

periptero

Super Member
ECF Veteran
May 8, 2011
921
342
Greece
Ομορφιες, βλεπω. Την Τριτη ελπιζω κι εγω να την εχω την Κυρια στα χερια μου :toast:

Να ρωτησω κατι:

Το κοριτσι για να παιξει στο GGTS μου θελει καποιον ανταπτορα ?

Οι ανταπτορες που εχω ειναι :
1) GGTS 901 Rethreader
2) 901 - 510

Ειμαι οκ ?
παραθετω λυμενο το gg :

IMAG0122.jpg

Καλοατμιστη η Πηνελοπη να ειναι σε ολους :toast:

Last edited:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ομορφιες, βλεπω. Την Τριτη ελπιζω κι εγω να την εχω την Κυρια στα χερια μου :toast:

Να ρωτησω κατι:

Το κοριτσι για να παιξει στο GGTS μου θελει καποιον ανταπτορα ?

Οι ανταπτορες που εχω ειναι :
1) GGTS 901 Rethreader
2) 901 - 510

Ειμαι οκ ?
παραθετω λυμενο το gg :

View attachment 111363

Καλοατμιστη η Πηνελοπη να ειναι σε ολους :toast:

Μέσα πρέπει να είσαι Περι :thumbs:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread