Έλληνες (pp)

Status
Not open for further replies.

Erik-GR

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Dec 22, 2011
109
143
Athens Greece
Πολυ χαιρομαι που σου αρεσει η Πηνελοπη Ερικ!:)
Ο Πρωτεας ειναι ενα μοναδικο μηχανακι που θα ειναι πληρως συναρμολογουμενο απο τον χρηστη. Εχω προσεξει και την παραμικρη του λεπτομερεια. Τωρα φτιαχνω και τα απαραιτητα που χρειαζεται για να μετατρεπεται και σε μηχανικο μοντ (κατι που δεν ειδες στον Βασιλη).

Οντως ειναι ετσι Θαναση. Τα ειδα εκτος απο αυτο που εννοεις και πιστευω οτι αυτο που θα χρειαζεται για να γινει τελειως μηχανικο θα το πετυχεις εξισου καλα. Εχει πολυ λεπτομερεια γιατι εχει πολυ μικρο χωρο να δουλεψεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το πετυχεις!

Erik-GR

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Dec 22, 2011
109
143
Athens Greece
Ευχομαι να βγει οπως το σχεδιαζεις χωρις να σε παιδεψει γιατι πραγματικα θα ειναι πολυ βολικο να το χρησημοποιεις οπως και οποτε θες σαν μηχανικο και οποτε θες σαν ενα vv με δυνατα χαρακτηριστικα.
Χωρια οτι και στις δυο μορφες του απο εμφανιση τα σπαει! Ιδιως στην ηλεκτρονικη!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να το πουλησω και σαν μηχανικο και σαν ηλεκτρονικο ερικ γιατι η τιμη του σαν ηλεκτρονικο ειναι τελειως λαθος, οποτε δεν εχω στην ουσια κερδος. Φαντασου οτι εχω ηδη ενα κοστος 70 ευρω και θα πρεπει τα εναπομειναντα 20 ευρω να τα μοιραστω με τους πωλητες και φυσικα να πληρωσω ΦΠΑ και εφορια. Οπως καταλαβες παω για 3-4 ευρω. Η τιμη του φυσικα θα ανεβει αρκετα μετα την πρωτη παρτιδα η οποια θα δωθει στην λιστα μονο.

nikpoth

Full Member
Aug 12, 2011
17
18
48
Hellas
Δεν έχω να πω κάτι καινούριο για την Πηνελόπη..Ως γνωστόν, μια μαγκιόρα κατασκευή από έναν άνθρωπο με μεράκι.
Απλά με εντυπωσίασε με τις πρώτες τζούρες.:toast:

edit:Παίδες ο guru δεν έχει τα υπόλοιπα ανταπτοράκια.px 901-ego η' 901/808.
Αν είναι εύκολο πείτε ρε σεις από που τα αγοράσατε.
Μονο το 901-510 έχει ο Βασίλης .

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
σε ευχαριστω και παλι νικο:)

Ακριβως οπως το ειπες ερικ. Το ηλεκτρονικο ειναι πολυ ακριβο και ολη η κατασκευη δεν ειναι φτιαγμενη σε καποιο εργοστασιο παραγωγης στην οποια δεν μπορεις να βαλεις χερι. Ο Πρωτεας ειναι ολος συναρμολογουμενος με πολλα μηχανικα κομματια και ολα ρυθμιζομενα. Επισης εχει ακριβα ηλεκτρονικα μερη και πραγματα που δεν υπαρχουν σε άλλα μοντ οπως πχ ασφαλεια που προστατευει το ηλεκτρονικο απο βραχυκυκλωματα κατι που δεν εχει πχ το provari. Επισης η πλακετα θα δεχεται οτι αναβαθμισεις σκεφτομαι κατα καιρους.

Η τιμη του θα επρεπε να ειναι στα 150 ευρω για πλακα αλλά δεν μπορω τωρα να παρω τον λογο μου πισω τουλαχιστον για τους πελατες της λιστας

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Θανο μπορεις να ανεβασεις την τιμη του Πρωτεα με γνωμονα το κοστος των ηλεκτρονικων. Ισως οχι στα 150 ευρω αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο μας θα σε στηριξουμε με κατανόηση

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Σε ευχαριστω πολυ Στελιο. Δεν ειναι μονο θεμα κατανοησης απλως, ειναι θεμα απλων υπολογισμων. Ας θεωρησουμε λοιπον οτι η τιμη του Πρωτεα ηταν παντα στα 150 ευρω ή περιπου εκει και οτι οι πελατες της λιστας απλως σταθηκαν τυχεροι απο λαθος δικο μου.

Ακομα και αν δεν επροκειτο για το τεραστιο κοστος μου, μια απλη ματια στις τιμες των άλλων mod θα μας πεισει οτι οι τιμη του Πρωτεα ειναι παντελως ασχετη με την πραγματικοτητα

Last edited:

R.D.Sponge

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 27, 2012
189
124
Athens, Greece
Αφού το ξέρουμε και το ξέρεις κι εσύ Θανάση ότι δεν είναι στον χαρακτήρα σου να βγάλεις ένα μέτριο προϊόν,
μόνο για να κρατήσεις την τιμή χαμηλά.
Πάντα επιδιώκεις την κορυφή (κι εμείς να έχουμε το καλύτερο). :)

Πιστεύω ότι αυτό έγινε με τον Πρωτέα: στην πορεία σκέφτηκες διάφορες βελτιώσεις,
και τις ενσωμάτωσες για να μας δώσεις το καλύτερο, ανεξάρτητα αν σου ανέβασαν το κόστος.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Ακριβως αυτο συνεβει RD. Και πραγματι καθως εφτιαχνα διαφορα sample ταυτοχρονα σκεφτομουν και κατι ακομα. Τελικα μετα απο 5 sample εφτιαξα αυτο που μερικοι ειδαν στο μαγαζι του Βασιλη. Και οπως ειπες, δεν μπορω να γνωριζω το καλυτερο και να φτιαξω κατι υποδεεστερο. Απλως δεν μπορω.
Δεν ηταν ομως τοσο οι εχτρα μηχανικες κατασκευες γιατι αυτες τις κοντρολαρω λογω του οτι ο μηχανουργος ειναι πλεον φιλος. Το κοστος ομως των ηλεκτρονικων με εβγαλε τελειως εκτος προυπολογισμου. Ηταν να φτιαξουμε κατι απλο και τελικα βελτιωση στην βελτιωση βγαλαμε κατι εξαιρετικο αλλά ακριβο.
Αφού το ξέρουμε και το ξέρεις κι εσύ Θανάση ότι δεν είναι στον χαρακτήρα σου να βγάλεις ένα μέτριο προϊόν,
μόνο για να κρατήσεις την τιμή χαμηλά.
Πάντα επιδιώκεις την κορυφή (κι εμείς να έχουμε το καλύτερο). :)

Πιστεύω ότι αυτό έγινε με τον Πρωτέα: στην πορεία σκέφτηκες διάφορες βελτιώσεις,
και τις ενσωμάτωσες για να μας δώσεις το καλύτερο, ανεξάρτητα αν σου ανέβασαν το κόστος.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
πολυ χαιρομαι που σου αρεσει porto. Καλοατμιστη :toast:.
Σήμερα τις πηρα και γω στα χέρια μου,ειναι κούκλες..Ναι, είναι ο καλύτερος ατμοποιητης παγκοσμιως!!Θαναση τα σεβη μου ΦΙΛΕ!!!!

porto13

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
85
24
71
Hellas
Ενταξει Θαναση,οι καιροί ειναι δυσκολοι αλλα ανάλογα με τις δυναμεις του ο καθ ενας καθορίζει και την ζωη του.Δεν μπορει να εχουν ολοι ferrari, υπάρχουν και τα ποδήλατα,τι να κάνουμε. Όποιος εκτιμά την δουλειά σου και τα προϊόντα σου θα βρει την άκρη..

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
παιδια συμφωνουμε απολυτως.

Τα gg ειναι ακριβα προιοντα. Υπαρχουν ομως και φθηνα στην αγορα οποτε ο κοσμος μπορει να κανει την επιλογη του.

Το να βγαλω κατι φθηνο ειναι γελοιωδως ευκολο. Δεν θα εχει καμμια παραμετροποιηση, δεν θα ειναι προσεγμενο κτλ. Το δυσκολο ειναι να πετυχουμε το ακριβως αντιθετο απο αυτο που κυκλοφορει κατα κορον στην αγορα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread