Έλληνες (pp)

Status
Not open for further replies.

chrismar53

Full Member
Feb 20, 2012
19
2
72
Greece
Θαναση καλησπερα φιλε μου.
εχθες παρελαβα και εγω την κοπελια μας.λογω του οτι δυστυχως δεν ειχα ξανα στην κατοχη ,μου καποιο απο τα "εργαλεια" gg ωσπου να την στρωσω ειχα καποια θεματακια.φιλε Θαναση ΜΠΡΑΒΟ τουλαχιστον για την πηνελοπη που εχω,δεν ξερω τι αλλο να πω εκτος απο μπραβο.
ευχαριστω.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Ο Πρωτεας ειναι μοναδικος στο ειδος του cris. Και να εισαι σιγουρος οτι μιλαω μονο οταν ειμαι απολυτα σιγουρος για κατι. Οδηγουμε την κουρσα των τσιγαρων εδω και χρονια στα μηχανικα mod, την οδηγησαμε στα ατομαιζερ, ωρα θα την οδηγησουμε και στα ηλεκτρονικα με τον Πρωτεα και φυσικα το vir. Μην σε απασχολει τιποτα, αστο πανω μου αχαχαχα

porto13

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
85
24
71
Hellas
Λοιπον σημερα ειπα να σεταρω την μια Πηνελόπη λιγο περιεγα.Με σύρμα 0,15 μου βγηκε 2,7 ,στα 5 volt με καραμέλα μηδενική,ε τετοια ποιότητα ατμου δεν φανταζόμουν ποτε,λες και περνάει βελούδο απο το στόμα και τα ρουθούνια σου (3 ml σε μια ωρα):ohmy:.. Τέλεια απόλαυση!!

ArXoS

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 2, 2012
145
61
Athens
www.greekmasa.gr
Θανάση καλησπέρα, παρέλαβα κι εγώ τη μικρή κυρία. Δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, πρώτα απ΄όλα γιατί περιορίζομαι στα φιτίλια και στα σύρματα. Όταν περνάει για παράδειγμα το ΝΟΝ σύρμα από το νέο κανάλι του housing, για να μένει στη θέση του πρέπει το φιτίλι να είναι 3αρι, ούτε μικρότερο γιατί μουλιάζει και το χαλαρώνει με αποτέλεσμα να χαλαρώνει η επαφή, ούτε παραπάνω (2ιπλό π.χ.) γιατί σφηνώνουν μέσα στην καμπάνα και δε γίνεται σωστά η τροφοδοσία. Δεν παίζει επίσης σωστά με μαλακά ΝΟΝ σύρματα (όπως ασήμι που χρησιμοποιώ αποκλειστικά) γιατί χάνουν την θέση τους εύκολα με το γύρισμα της καμπάνας. Είχα συνηθίσει βλέπεις με τον Οδυσσέα που έπαιζε με όλα τα φιτίλια και τα σύρματα και μου κακοφάνηκε .. Anyway

Έχω κάποιες απορίες
1. Η καμπάνα είναι πολύ σφιχτή όταν κλείνει το καπάκι, και ανά μισή στροφή έχε τόσο μεγάλη αντίσταση που γυρίζει με δυσκολία. Προφανώς βρίσκει κάπου. Δοκίμασα βαζελίνη στο μεγαλο o-ring του καπακιού, τέσταρα 1000 φορές οτι έχουν βιδώσει όλα σωστά και δεν έχει πηδήξει καμιά βόλτα από τη βάση, δε φαίνεται τίποτε με το μάτι να πηγαίνει στραβά. Παίζει να υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο κομμάτι μου? Αν ναι, ποιο κομμάτι μπορεί να φταίει ?
2. Τι περιμένουμε ως update για την Πηνελόπη; Βάση για ggts π.χ ?

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Πρωτα απο ολα μπορεις να δενεις με το μεγαλο δαχτυλιδι το αρνητικο συρμα οποτε δεν εχεις κανενα απο τα προβληματα της πρωτης παραγραφου αρχος

1. Αν δεις οτι η καμπανα σφιγγει ειναι επειδη το ο-ring ειναι χοντρο και κραταει πολυ γερα την καμπανα οποτε αν η καμπανα κατσει λιγο στραβα τοτε δυσκολευεταται η κινηση της. Οποτε ξεβιδωνεις λιγο την καμπανα και την "καμπυλωνεις" προς την μερια που εχει το μεγαλυτερο κενο μεταξυ καμπανας και καπακιου. Για να δεις προς τα που ειναι το κενο, γυρνα την Πηνελοπη 360 μοιρες σιγα σιγα και κοιτα προς τα που η καμπανα "γερνει". Μετα πιεσε της προς την αντιθετη μερια 1-2 φορες.

2. Για την Πηνελοπη δεν περιμενουμε update διοτι ειναι κατασκευασμενη για τον Πρωτεα. Στο GGTS μπορει να καπνιστει αλλά χωρις το air control

ArXoS

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 2, 2012
145
61
Athens
www.greekmasa.gr
sorry captain που σε στεναχώρησα, εγώ αγόρασα την πηνελόπη για να την καπνίζω και όχι για να την κοιτάω
Θανάση, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, την ατμίζω τώρα με το ΝΟΝ περασμένο στο δακτυλίδι όπως ο Οδυσσέας και πάει μια χαρά. Παίζει σαν "Πηνελόπη" σε μένα καλύτερα με NCWires σύρμα ΝΟΝ που είναι πιο σκληρά και κρατάνε τις τσακίσεις και με το 3αρι φιτίλι από guru. Κατά τα άλλα, πολύ καλή θερμοκρασία, πιο κοντά στα γούστα μου, πιο γήινη γεύση και πιο μεστός ατμός από αυτά που είχα συνηθίσει με τον Οδυσσέα μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια :thumb::thumb:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενος αρχος. Για οτιδηποτε μην διστασεις να ποσταρεις και ολα θα λυθουν ευκολα
sorry captain που σε στεναχώρησα, εγώ αγόρασα την πηνελόπη για να την καπνίζω και όχι για να την κοιτάω
Θανάση, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, την ατμίζω τώρα με το ΝΟΝ περασμένο στο δακτυλίδι όπως ο Οδυσσέας και πάει μια χαρά. Παίζει σαν "Πηνελόπη" σε μένα καλύτερα με NCWires σύρμα ΝΟΝ που είναι πιο σκληρά και κρατάνε τις τσακίσεις και με το 3αρι φιτίλι από guru. Κατά τα άλλα, πολύ καλή θερμοκρασία, πιο κοντά στα γούστα μου, πιο γήινη γεύση και πιο μεστός ατμός από αυτά που είχα συνηθίσει με τον Οδυσσέα μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια :thumb::thumb:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
σε ευχαριστω και παλι porto. Το καλυτερο δωρο για εναν κατασκευαστη ειναι να βλεπει τους πελατες του ευχαριστημενους:)
Θανασηηηηηηηηηηηη πραγματικό έργο τέχνης το ΡΡ..!!!!!!!:thumbs:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread